Dien vandaag nog GRATIS* uw vordering in!

* – Als wij uw vordering in het minnelijke traject niet kunnen incasseren

De aantal Dossiers die wij de afgelopen 12 jaar hebben behandeld!

100000

Uw geld snel incasseren?

Het incassotraject starten wij dan direct. Direct over gaan tot actie is ons sterkste punt. U heeft immers al lang genoeg gewacht op uw geld!

Incasso (minnelijk)

Heeft u ook last van wanbetalers? Injura Assist heeft meer dan 10 jaar ervaring met BtoC en BtoB vorderingen. Elke vordering vergt een specifieke aanpak en elke klant vergt een andere benadering. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en gaan oplossingsgericht aan het werk. Uw vordering staat bij ons dus niet op de automatische piloot zoals het bij de hedendaagse incassobureaus wel het geval is. Dit allemaal wordt voor u gedaan op basis van No Cure No Pay!!

Draagt u een vordering over aan ons? Dan nemen wij deze binnen één uur na ontvangst direct in behandeling en beginnen wij met de incassoprocedure. Wij gebruiken verschillende middelen om in contact te komen met uw klanten om afspraken te maken over de betalingen. Bij veel incassobureaus bestaat het minnelijk traject uit slechts brieven sturen. Wij zetten alle middelen in om in contact te komen. Hedendaags is het uiteraard onmisbaar om ook alle Social media kanalen in te zetten om in contact te komen met uw klant en de betaling te verkrijgen. Heeft u speciale wensen bij een bepaalde klant, geen zorgen. Wij spelen in op uw speciale wensen. Injura Assist heeft net wel die ene touch met uw klanten, waarmee wij u de onnodige kosten voor een juridische procedure kunnen besparen.

In twee minuten ingediend uw dossier ingediend:

Incasso (gerechtelijk)


Een juridische procedure kan in sommige gevallen onvermijdelijk zijn. In overleg betrekken wij uw klant in rechte en na vonnis laten wij onze deurwaarder het vonnis ten uitvoer leggen. Hierbij kunt u denken aan beslaglegging op roerende zaken, onroerende zaken, derdenbeslag, aandelen en andere vermogensbestanddelen van uw klant. Wij monitoren uw dossier bij onze gerechtsdeurwaarder, zodat wij altijd grip hebben op uw dossier bij de deurwaarder.

Internationaal incasso


Waar veel incassobureaus stoppen bij de grens, gaan wij hier overheen. Ook buitenlandse vorderingen zijn voor ons geen probleem. Wij gaan gemakkelijk over de grens en incasseren wij zowel minnelijk als gerechtelijk in het buitenland. Schroom niet en geef vandaag nog je vordering uit handen en maak gebruik van onze snelle en effectieve behandeling middels onze incassospecialisten en personal touch!!

Incasso

Heeft u ook last van wanbetalers? Injura Assist ...

Meer info


Debiteurenbeheer

Elk ondernemer heeft helaas te maken met slecht ...

Meer info


Juridische Advies

U krijgt altijd een kosteloos adviesgesprek. Hierin ...

Meer info


Administratie & Advies

Injura Assist neemt uw financiële administratie uit uw ...

Meer infoVirtual Assistent

Bent u ook een hard werkende ondernemer die zich ...

Meer info


Mediation

Als aangesloten lid bij MFN register biedt Injura ...

Meer info


(Gerechts) Tolken

Injura Assist heeft al jarenlang ervaring op het gebied ...

Meer info


Schuldbemiddeling

Injura Assist heeft ervoor gekozen om sociaal ...

Meer info

Injura Assist

Wij zijn bereikbaar :

  • 09:00 - 17:00

Contact

ONS ADRES


Injura Assist
Postbus 9766
3506 GT UTRECHT

+31(0) 30 304 0027
info@injura.nl

Bel Ons